Partners

 
Bouwmnu: “Bouw in goede handen”

Met de ervaring die zij hebben opgedaan binnen bouwprojecten, aannemersbedrijven en  architectenbureaus, bieden Monique van Uffelen en Miriam Nieweg oplossingsgerichte 
(ver)bouwbegeleiding. Dit kan een compleet verbouwingsproces betreffen of slechts een specifiek onderdeel hiervan. Op zoek naar de mogelijkheden weten zij optimaal resultaat te bereiken. Met deze specialisten aan uw zijde kunt u rekenen op een succesvolle (ver)bouwbegeleiding.Kunt u deze hulp gebruiken, neem dan contact op met Bouwmnu, telefoon 030 65 75 035 of kijk op www.bouwmnu.nl.

 
Bouwmaatschappij Kroon BV

Bouwmaatschappij Kroon werkt al sinds 1919 aan nieuwbouwprojecten, renovatie en onderhoud. Naast de grotere bouwprojecten die vanuit aanbestedingen worden uitgevoerd, is het bedrijf ook thuis in de casco bouw. Bouwmaatschappij Kroon ontwikkeld haar bouwplannen met oog voor detail en economisch rendement. Neem contact op met Bouwmaatschappij Kroon, telefoon 033 245 12 84 of kijk op www.kroonnijkerk.nl. 

 
Verhuisservice De Bilt

Zij verzorgen grote en kleine nationale en internationale verhuizingen voor particulieren en bedrijven. Zij bieden de mogelijkheid tot opslag en transport van inboedel en verzorgen ontruimingen en afvoer van (kantoor)inboedel. Ook kunt u bij Verhuisservice De Bilt kiezen voor een demontage- en installatieservice. Zij kunnen uw inboedel demonteren, inpakken en op uw nieuwe adres uitpakken, monteren en installeren. Kortom; uw inboedel vlekkeloos van A naar B brengen is hun doel!

Voor meer info neem contact op met 030 - 227 09 64 of 06 - 43 20 16 07, kan uiteraard ook per mail info@verhuisservicedebilt.nl.

 
Bilthovens Bouwbedrijf LARENSTEIN

Bilthovens bouwbedrijf Larenstein BV uit Bilthoven staat bekend om zijn jarenlange ervaring in verschillende bouwactiviteiten en om de uitstekende manier van werken. Het bedrijf is gehuisvest in Bilthoven, een randgemeente van Utrecht. Gedurende hun bestaan hebben zij een grote klantenkring opgebouwd. Hun klanten bestaan uit zowel particulieren als bedrijven.

Kunt u deze hulp gebruiken, neem dan contact op via telefoonnummer 030 - 272 06 42 of per mail info@bouwbedrijflarenstein.nl.