Diensten

Wij zijn een klein kantoor met een groot netwerk. Ons speerpunt is aandacht. Aandacht voor u en aandacht voor uw huis. Ons werkgebied is De Bilt, Bilthoven, Groenekan en Utrecht.

Het eerste gesprek, uiteraard volkomen vrijblijvend, richt zich op het inventariseren van uw wensen. Daar het een intensief traject betreft, is het zeer belangrijk dat er tussen u en ons kantoor een gezonde basis van vertrouwen is. Wij besteden veel aandacht aan het in de markt zetten van uw huis. Het inventariseren van alle wetenswaardigheden van uw woning, de buurt, buren en omgeving vormen daar een cruciaal onderdeel van. Ook het verkoopklaar maken van uw woning is een belangrijk item. Dit kunt u zelf doen, met tips van ons of met behulp van onze verkoopstyliste Marianne Bouman.

Naast de kenmerken van de woning speelt uw persoonlijke situatie een belangrijke rol bij het bepalen van de vraagprijs. Aan de hand van uw situatie stellen we samen een prijsstrategie vast voor de verkoop van uw woning. Daarnaast staan wij garant voor een continue terugkoppeling van alle acties met betrekking tot uw huis. Mocht u behoefte hebben aan een beperkte dienstverlening, dan is dit tegen uurtarief natuurlijk ook mogelijk. Een overzicht van alle fases van het verkoopproces kunt u hier downloaden. Uiteraard komt er bij een verhuizing meer kijken dan alleen de aan‐ en verkoop van een woning. Wij raden onderstaande bedrijven van harte bij u aan. Zij kunnen u als geen ander helpen bij vragen over uw huis, of het nu gaat om verbouwen, inrichten of bouwtechnisch advies.